ARoTro News

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

23

Ιαν 2015

Τηλεοπτικό spot που αφορά την Οίτη για τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης

Posted by / in ARoTro News / No comments yet

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης  προωθεί ένα διαφημιστικό σποτ στα πλαίσια προβολής και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Την παραγωγή του διαφημιστικού σποτ με τίτλο Οίτη: Ο τόπος μας, η ιστορία μας, ανέλαβε η ARoTro Διαφημιστική.

Η ARoTro Διαφημιστική θέτοντας πρώτα ως προτεραιότητα την σπουδαιότητα αλλά και αναγκαιότητα της προβολής του τοπικού  οικοσυστήματος για λόγους ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και σε δεύτερη μοίρα το κόστος παραγωγής, δημιούργησε ένα συγκροτημένο, ενημερωτικό  και περιληπτικό βίντεο 40 δευτερολέπτων με χαρακτηριστικά πλάνα από την Οίτη,  που αναδεικνύουν την μοναδική ομορφιά της αλλά και την σπάνια και εντυπωσιακή χλωρίδα και πανίδα της.

Παρακολουθείστε το σχετικό σποτ

Λίγα λόγια για την Οίτη και το έργο του Φορέα

 Η Οίτη, γνωστή ως το βουνό των λουλουδιών και του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι ένα βουνό μοναδικής ομορφιάς, με εκτεταμένα ελατοδάση, σπάνια αλλά και εντυπωσιακά είδη φυτών, πλούσια πανίδα και πολλά νερά, που κατεβαίνουν τις περισσότερες φορές απότομα, μέσα από απόκρημνα και πανέμορφα φαράγγια. Αποτελεί το πέμπτο ψηλότερο βουνό της Στερεάς Ελλάδας και βρίσκεται στα όρια των Νομών Φθιώτιδας και Φωκίδας με ψηλότερη κορυφή τον Πύργο (2.152 μ.).

 Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Ιδρύθηκε με τον Ν. 3044/2002 (ΦΕΚ 197/Α), με σκοπό την προστασία και διαχείριση του Εθνικού Δρυμού Οίτης και της ευρύτερης περιοχής του όρους Οίτη. Κύριες δράσεις του είναι:

  • Η παρακολούθηση και προστασία της πανίδας, χλωρίδας και γενικότερα των οικοσυστημάτων του βουνού
  • Η φύλαξη-επόπτευση του Εθνικού Δρυμού και της ευρύτερης περιοχής του όρους Οίτη
  • Η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών για την ανάγκη προστασίας του βουνού

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment