ARoTro News

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

21

Μαρ 2015

Μια Πρωτότυπη Διαφήμιση Με Έντονο Το Στοιχείο Της Τουριστικής Ανάπτυξης Στην Δυτική Φθ/Δα Απο Τον Πολυχώρο “Il Postino Σπερχειάδα”

Posted by / in ARoTro News / No comments yet

Ο πολυχώρος ilPostinoστην Σπερχειάδα, προέβη σε μια πρωτότυπη διαφήμιση με έντονο το στοιχείο της τουριστικής ανάπτυξης.

Μία ιδέα από την  ARoTro Διαφημιστική η οποία επιμελήθηκε την δημιουργία ενός ιδιαίτερου οδηγού απόδρασης στην Δυτική Φθιώτιδα., που έχει διττό σκοπό.

Από την μία αφενός μεν να προωθήσει τον πολυχώρο, από την άλλη όμως, μέσω της δημιουργία ενός εντύπου- τουριστικός οδηγός για την Δυτική Φθιώτιδα, επιχειρείται η ουσιαστική και άμεση ανάδειξη της περιοχής. Με αναφορές σε ιστορικά μνημεία, αξιοθέατα, τοποθεσίες και διαδρομές, ο αναγνώστης ενημερώνεται  πλήρως για την Δυτική Φθιώτιδα!

πατήστε για μεγέθυνση της φωτογραφίας

Να λοιπόν πως μια τοπική επιχείρηση, επενδύει, προωθεί αλλά και παράλληλα στηρίζει την τοπική κοινωνία μακριά από ανταγωνιστικές τακτικές. Κοιτώντας το κοινό συμφέρον του τόπου όπου ανήκει, προβάλει και αναδεικνύει τις ομορφιές του! Και αυτό διότι η αύξηση της επισκεψιμότητας σε έναν επαγγελματικό χώρο πρέπει να συμβαδίζει και με την γενικότερη ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.  IL_POSTINO_ODHGOS_web_1_small-300x253IL_POSTINO_ODHGOS_web_2_small-300x169

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment