ARoTro News

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

21

Μάι 2014

Τα Διαφημιστικά Μηνύματα Της Παράταξης Του Ν. Σταυρογιάννη ”Πρόταση Ευθύνης” απο την ARoTro Διαφημιστική

Posted by / in ARoTro News / No comments yet

stavrogiannisΜε  έναν άμεσο, σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο  επέλεξε να επικοινωνήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων κος Νίκος Σταυρογιάννης, της παράταξης Πρόταση Ευθύνης.

Με μία σειρά από μικρής διάρκειας διαφημιστικών μηνυμάτων, παρουσιάζει σημαντικές πολιτικές απόψεις  αναφορικά με τον Δήμο Λαμιέων, βιντεοσκοπημένες  σε  γνωστές, χαρακτηριστικές τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής.

Από το λεγόμενο ιστορικό τρίγωνο, με αυτό το εγχείρημα, ο κ. Νίκος Σταυρογιάννης, επιτυγχάνει την προσέγγιση πρωτίστως του νεανικού κοινού αλλά όχι μόνο, προκειμένου να δώσει το στίγμα του, για το πώς οραματίζεται τον Δήμο Λαμιέων και γενικότερα τι πρέπει να γίνει και τι πρέπει να αλλάξει.

Η χρήση των βίντεο σε τηλεόραση και διαδίκτυο αναμένεται να  έχει μεγάλη ανταπόκριση και η πρωτοτυπία αυτή φέρνει πιο κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο με το εκλογικό σώμα του Δήμου Λαμιέων.

Η ιδέα, η οργάνωση, η εκτέλεση και η παραγωγή των διαφημιστικών μηνυμάτων έγινε από την ARoTro Διαφημιστική. Μάλιστα ήταν και  πρόταση της,  επιπλέον, την εκφώνηση των μηνυμάτων να την κάνει ο ίδιος ο κ. Νίκος Σταυρογιάννης, κάτι που το τόλμησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρακολουθείστε τα  βίντεο,  στις Θερμοπύλες,   στην Αλαμάνα, στην Λαμία, στον Γοργοπόταμο.

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment