Τηλεοπτικές Παραγωγές

Τηλεοπτικές Παραγωγές

Ως παραγωγοί ή συμπαραγωγοί σχεδιάζουμε, διαχειριζόμαστε, προβάλλουμε και δημιουργούμε σύγχρονα οπτικοακουστικά έργα που στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Ταινίες μυθοπλασίας
Στην εταιρεία ARoTro επιλέγουμε ξεχωριστά σενάρια, διερευνούμε εναλλακτικούς τρόπους σκηνοθεσίας κι αναζητάμε κατάλληλο cast ηθοποιών και συνεργείο από επαγγελματίες.

Ντοκυμανταίρ
Στην εταιρεία ARoTro δημιουργούμε ταινίες που επιχειρούν να απεικονίσουν με πιστότητα άγνωστες πτυχές προσώπων και πραγμάτων.

Animation – 2d – 3d
Κινούμενα σχέδια – δισδιάστατες, τρισδιάστατες εφαρμογές

Τηλεοπτικές σειρές
Στην εταιρεία ARoTro στηρίζουμε την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών που προβάλλουν ένα διαφορετικό στυλ ζωής, πιο άμεσο, πιο προσιτό, πιο οικείο στον κόσμο της περιφέρειας.

Εκπομπές
Στην εταιρεία ARoTro προτείνουμε και σχεδιάζουμε την δημιουργία εκπομπών που συνδυάζουν ποιότητα παραγωγής με περιεχόμενο τοπικού χαρακτήρα, ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή ή ακροατή.

Οργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων, συναυλιών, εκδηλώσεων (events, happenings )
Εστιάζοντας στην καινοτομία, την τεχνογνωσία, την ποιότητα και το κόστος, οργανώνουμε με τον πιο άρτιο τρόπο εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες, εκδηλώσεις.
Αναζητάμε το είδος της παραγωγής που θα στηρίξει επιτυχέστερα το σκοπό για τον οποίο πραγματοποιούνται.

Σχεδιασμός και οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων
Στην εταιρεία ARoTro αναπτύσσουμε και εμπλουτίζουμε το ‘σενάριο’ κάθε εκδήλωσης με πρωτότυπα στοιχεία και προσελκύουμε το κοινό με επικοινωνιακή στρατηγική που ταιριάζει στον χαρακτήρα της, προσβλέποντας σε μια διακίνηση ιδεών, δημιουργικών ταλέντων και πολιτιστικών αξιών.