Ποιοί είμαστε

H ARoTro λειτουργεί με κοινωνική ευθύνη, ατομικά και εταιρικά και, κυρίως διαθέτει και εκτιμά το χιούμορ

Η εταιρεία ARoTro παρέχει πλήρεις Διαφημιστικές Υπηρεσίες και δραστηριοποιείται στην Παραγωγή Οπτικοακουστικών Έργων.

Η εταιρεία ARoTro ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 από τον Δημήτρη ΚαραντΖούνη, κινηματογραφιστή και διαφημιστή και μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους, φιλοδοξίες και οράματα, διεκδικώντας την μέγιστη ικανοποίηση και αναγνώριση.

Στόχος της εταιρείας ARoTro είναι η κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Ελλάδας με υπηρεσίες στο χώρο της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων, του marketing, της έρευνας αγοράς και της ολοκληρωμένης επικοινωνίας.

H ARoTro λειτουργεί με κοινωνική ευθύνη, ατομικά και εταιρικά και, κυρίως διαθέτει και εκτιμά το χιούμορ.

Η άποψή μας για τη διαφήμιση στηρίζεται στις εξής αρχές :

* Σχεδιασμός ολοκληρωμένων προγραμμάτων επικοινωνίας, τα οποία οδηγούν στον πραγματικό στόχο και όχι σε κινήσεις εντυπωσιασμού.
* Οι καλές ιδέες είναι ιδέες απλές.
* Η δημιουργικότητα και η τεχνογνωσία αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας.

Στην εταιρεία ARoTro συνεργαζόμαστε και με εξωτερικούς συνεργάτες, σκηνοθέτες, φωτογράφους, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, ηθοποιούς, μανεκέν, ηχολήπτες, γραφίστες, κειμενογράφους, εκφωνητές και με εταιρείες εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Τί πιστεύουμε

Στην εταιρεία ARoTro θεωρούμε την επικοινωνία επιχειρηματική δραστηριότητα, σχεδιασμό στρατηγικής, δημιουργική διαδικασία. Μόνο έτσι η επαγγελματική σκέψη και πρακτική μπορεί να συναντηθεί με την δημιουργία.

– Κατανοούμε τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, παρακολουθούμε τα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του Ελλαδικού χώρου κι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σ΄ αυτά με επαγγελματισμό και συνέπεια.

– Στην εταιρεία ARoTro η επένδυση σε μια σχέση εμπιστοσύνης και διάρκειας με τους επιχειρηματίες είναι ο θεμέλιος λίθος για την παροχή υπηρεσιών με οφέλη για όλους μας, τον επιχειρηματία, τους συνεργάτες, το κοινό.

– Στην εταιρεία ARoTro σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε διαφημιστικά προγράμματα που βοηθούν την επιχείρηση να διαφοροποιηθεί δημιουργικά και να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων της.

– Στην εταιρεία ARoTro παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας που διασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα και στηρίζουν την επιχείρηση να χτίζει την εικόνα της, να προφυλάσσει τη φήμη της και να επιτυγχάνει τους επιχειρηματικούς στόχους της.

Πώς συνεχίζουμε

Στην εταιρεία ARoTro προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα.
Μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι η πολιτιστική παραγωγή επιδρά άμεσα στην οικονομική ευμάρεια και τόνωση της κοινωνικής ζωής της περιφέρειας.

– Η εταιρεία ARoTro με την παραγωγή οπτικοαουστικών έργων, ταινιών, ντοκυμανταίρ, συναυλιών εκδηλώσεων κ.α., επιδιώκει να ενισχύσει τα τοπικά ήθη και έθιμα, να προβάλει τα αξιοθέατα και τα ιστορικά μνημεία, να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά και την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου.

– Η εταιρεία ARoTro εργάζεται για την επικοινωνιακή υποστήριξη δημόσιων και ιδιωτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση και συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού αλλά και επισκεπτών.

– Η εταιρεία ARoTro επεξεργάζεται προτάσεις τόσο για την ένταξη των δήμων σε ευρωπαϊκά πολιτιστικά προγράμματα, όσο και για την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων χρηματοδότησης της πολιτιστικής δραστηριότητας.

– Η εταιρεία ARoTro ενθαρρύνει την κινητοποίηση των τοπικών πολιτιστικών φορέων και την μεταξύ τους συνεργασία για μια ανανέωση του σύγχρονου περιφερειακού πολιτιστικού γίγνεσθαι.